QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden här intill)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Nix to the six

Syftet med projektet Nix to the Six är att få dig att inse vilken stor röstmakt du har ihop med andra missnöjda väljare. Ser politiker att de förlorar röster så agerar de - inte förr. Nix to the Six samlar därför missnöjda väljares röster.

Här kan du signalera din vägran att rösta på något av de sex partierna i valet 2022, eller i ett extraval innan dess. Du anger vilket parti du röstade på 2018 och anger exempelvis Sofflocket (SL) som din plats tills dagarna före nästa val. Trolösa politiker ska se din trolöshet varje minut till dess. Handling gäller, inte längre bara prat! Klicka på Vallokalen uppe till höger i bården eller klicka på Jag vill rösta.


Här visas resultatet i realtid från röstningen i Vallokalen, både i form av röster och mandat:

 


Om du vill vara med och skapa ett demokratiskt tryck på de sex partierna är det bara att besöka Vallokalen. En genomgång av hur det går till finns i två instruktionsfilmer, en kort och en lång version.

Notera att du inte behöver besöka Vallokalen för att se resultatet. Det visas i diagrammet här ovanför. Men vill du verkligen påverka är ett besök med avröstning det du ska göra. (Här finns integritetspolicy och GDPR.)


Att bli medlem i Nix to the Six kostar 500 kronor. Föreningen har Bankgiro 5421-6270 och Swish 123 433 84 06. Vi behöver ditt namn och din e-postadress, så mejla oss på [email protected].

Observera att du inte behöver vara medlem för att rösta i Vallokalen!


Om du vill ha en kort bakgrund till Nix to the Six rekommenderas följande video: