QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Nix to the Six

Rapport

Syftet med projektet Nix to the Six är att få dig att inse vilken stor röstmakt du har ihop med andra missnöjda väljare. Ser politiker att de förlorar röster så agerar de – inte förr. Nix to the Six samlar därför missnöjda väljares röster.

Härifrån sänder du två starka signaler till riksdag och regering. I Vallokalen i bården uppe till höger signalerar du din vägran att rösta på något av de sex partierna i valet 2022, eller i ett extraval innan dess. Läs mer om hur du röstar i Vallokalen.

Med Folkets regering uppe i bården nominerar du de ministrar du vill ha i stället för de som nu finns. Läs mer om hur du väljer ministrar i Folkets regering


Här visas resultatet i realtid från röstningen i Vallokalen, både i form av röster och mandat:

 

Så här ser ministrarna ut i Folkets regering när folkviljan får bestämma:

Position/Departement Nuvarande minister Minister i Folkets regering Röster

När 6 000 personer har röstat i Vallokalen och valt ministrar i Folkets regering, kommer namnet på statsministern i Folkets regering att publiceras. Till dess visas de namn som är mest populära bland medlemmarna i Nix to the Six. När ytterligare 6 000 har röstat visas nästa ministernamn. Så fortsätter det, i steg om 6 000 röster, tills alla ministernamn har publicerats. Observera att de aktuella resultaten – även innan 6 000 röster har avgivits – alltid visas i Folkets regering.


Det finns instruktionsfilmer för både Vallokalen (en kort och en lång version) och Folkets regering. Här finns integritetspolicy och GDPR.


Att bli medlem i Nix to the Six kostar 500 kronor. Föreningen har Bankgiro 5421-6270 och Swish 123 433 84 06. Vi behöver ditt namn och din e-postadress, så mejla oss på [email protected].

Observera att du inte behöver vara medlem för att rösta i Vallokalen eller välja ministrar!


Om du vill ha en kort bakgrund till Nix to the Six rekommenderas följande video: