Det kommer mycket e-post till Nix to the Six. Här följer ett typiskt exempel. Du känner säkert igen dig, den där dova känslan av vanmakt som ibland sköljer över en, men där det mitt i allt det svarta också finns hopp – trots allt.

Jag lämnar ordet till en av våra nyaste medlemmar:

”Jag gillar iden att återkalla sin röst och kunna välja en drömregering. Jag är 50 år och har drivit ett flertal företag med ett tiotal anställda som mest. Jag har verkligen slitit och betalat alltför mycket skatt, och har nu tappat sugen och avvecklat det mesta på grund av dessa klåpare som styr Sverige. De kan verkligen inte hushålla med skattemedlen. Det stora flertalet av dem saknar ju dessutom utbildning. Betvivlar att någon av dem ens skulle kunna driva en korvkiosk ... .

Jag funderar mycket på det som kallas samhällskontraktet.

Sveriges befolkning betalar en mängd skatter till stat och kommuner för att i utbyte få samhällsservice och för att de folkvalda ska se till så befolkningen har det så bra som möjligt. Men varken, polis, sjukvård, skola, äldrevård fungerar bra …  ja, praktiskt taget inget fungerar. 

Man borde väl då kunna reklamera tjänsterna som man via skatten betalar för och få tillbaka en del av den inbetalade skatten? Exempelvis om polisen lägger ner en anmälan på grund av bristande resurser. Då får man ju inget för den skatt man betalat. En sådan möjlighet till reklamation kommer förstås aldrig att vara möjlig. Men det kanske skulle vara en idé att man kunde skriva ”reklamationer” på webbplatsen och som sedan skickas till riksdagen med jämna mellanrum. Bara en tanke.”


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.