QR-kod

STÖD NIX TO THE SIX

Bankgiro 5421-6270

Swish 1234 33 84 06 (eller scanna QR-koden)

Månadsöverföringar (SEB) 5401 34 308 86

Mikro- och månadsdonationer med MediaLinq

Tyvärr kommer det ofta e-post av följande snitt till oss på Nix to the Six. Tyvärr, eftersom det avspeglar det pågående förfallet i landet. Tyvärr, eftersom det för tankarna till ett Sverige som fungerade:

Hej, jag heter XX och har iakttagit hur Sverige håller på att vittra sönder. Jag är snart 86 år och har väl inte så många år kvar att leva i vårt vackra land. För mina barn och barnbarn vill jag innan slutet kommer dra mitt strå till ett försök till en förändring.

Han som skriver är alltså född 1935. Han har med andra ord varit med om Sveriges resa från ett fattigt land till det som en gång var ett av världens rikaste och tryggaste – ett arv som dagligen förskingras och saboteras.

Att en gammal man tvingas notera att hans barn och barnbarn får det sämre, inte minst otryggare, än han själv har haft är givetvis helt bedrövligt.

Det underliga är hur ansvariga politiker fungerar (eller snarare: inte fungerar). Varför bryr man sig inte? Lever alla i en PK-certifierad bubbla, helt skyddade från den verkliga världen?

Hur mycket mer sönderfall, kriminalitet och våld tål landet?

Den är oerhört tragiskt att de som var med och byggde landet, som den snart 86-årige mannen, ska tvingas åse den dagliga nedmonteringen och förstörelsen av ett en gång homogent, tryggt och välmående land.

Det som pågår är inget annat än ett förräderi mot tidigare generationer, mot alla som varit med om att skapa Sverige.

Landet faller ihop samtidigt som de styrande och ansvariga har fastnat i den så kallade Sverigebilden, en fiktiv guldstjärnevärld som slår det mesta när det gäller naiv utopism. Och de som har mage att faktiskt våga kritisera denna förljugna Sverigebild blir direkt påhoppade och överösta med glåpord, nedsättande epitet och den sortens exkluderande skändning. Man ska skrämmas och hotas till tystnad eller – om det vill sig riktigt illa – bli fälld för hets mot folkgrupp, en gummiparagraf som är ett effektivt vapen i PK-samhällets envetna kamp att täppa till truten på dem som inte tycker som man ska.

Det är värt att notera att dagens tystnads- och hotkultur inte är något nytt påfund. Vi kan backa till 1995 och dåvarande statsminister Göran Persson (s) som sa så här i Riksdagen:

"Jag kommer, liksom den regering jag tillhör, att i alla sammanhang med kraft brännmärka dem som utomlands talar illa om Sverige."

(Källa: Sidan 63 i riksdagsprotokollet.)

Visst är det fantastiskt! Bara ordvalet är minst sagt förunderligt – ”brännmärka” tillhör knappast de snällaste verben i svenska språket.

Så det är avgjort inget nytt att folket ska lära sig veta sin plats, att det inte är lojalt att kritisera. ”Allt är bra i Sverige” och de som säger något annat har fel, är rasister, nazister eller något annat djupt nedsättande.

Därför är det givetvis bra att det blir allt fler som vågar säga ifrån, som törs stå upp och säga sin mening trots den pågående sovjetiseringen och trots de sociala risker det medför – även om man är 86 år och vill värna de uppväxande släktena i ett allt otryggare Sverige.

Framtidens dom över dagens landsförstörare kommer att bli hård.

Rolf Oward

Sekreterare och redaktör i Nix to the Six Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Nu finns på Nix to the Six’ webbplats en nyligen publicerad Valplattform där du är välkommen att göra om ditt val i riksdagsvalet 2018 och även välja ministrar i Folkets regering. Välj bort det parti av de ansvariga sex S, MP, C, L, KD och M som du röstade på 2018! De lyssnar inte på dig så länge som de får din röst. Du måste först svika de trolösa.     


Det som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.

Bli först med att kommentera.