Grannfrun fanns i den vänstra rutan på dataskärmen och jag i den högra. Hon i Budapest på sitt nya jobb i det svenska företag hon alltid jobbat på och jag i Sverige. Henne stora svarta pudelhanne reste sig upp i sittande ställning i en fåtölj i bakgrunden och spetsade öronen när han fick se mig i rutan.

-Nu är skilsmässan klar och han fick barnen och jag fick huset. Ska jag ha det kvar eller säljer jag det?

-Är du klok har du inte ett hus i Sverige och bor utomlands. Vill du veta varför?

Det ville hon. Nyligen skild från sitt ex som förälskat sig i en ung söt nyanställd informatör på kommunen under en serie värdegrundskurser. Hon, en av femtitalet nya anställda informatörer för indoktrinering av personalen i kommunen. Grannfrun hade en son och en dotter i tonåren och två rum åt dem i Budapest. Hon väntade på att de skulle fylla 18 år och ansluta, som hon hade kommit överens med dem om. Men det visste inte exet. 

-Sverige är gillrat så att de invandrade klanerna kan ta över villor här på samma sätt som president Robert Mugabe tog farmerna från de vita ägarna i Zimbabwe. Förfarandet här har införts på Muslimska brödraskapets beställning och leverantören är den svenska justitieministern Morgan Johansson. Med på det är Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet medan taktikerna i Centern som vanligt ingenting förstår och inte heller de andra partierna.

Jag såg och hörde hur hon drog in luft mellan tänderna.

-Ska du ha den korta eller långa versionen?

-Den korta först.

-I Sverige har politikerna i riksdagen beslutat att man kan bokföra sin adress på en annan persons adress. Alltså, där någon annan bor. Då detta upptäcks av innehavaren kan det ta upp till ett år att få denna främmande persons adress hävd. Det är en pusselbit. Det finns en till!

Det var tyst ett tag i rutan till vänster men så kom nicken och jag fortsatte.

-Klanledarna i Zimbabwe såg till att efter inbördeskriget och frigörelsen få makten över fastighetsregistren. I klansamhällen äger ingen något. Det gör klanledarna. De kunde enkelt ändra om dispositionsrätten till någon som de tyckte skulle ha en farm. Sedan ändrade denne sin adress och gjorde anspråk på fastigheten. Polisen gjorde därefter jobbet. De såg i registren vem som skulle få disponera fastigheten.

Grannfrun drog slutsatsen:

-Medan jag finns i Budapest kan någon bokföra sin adress på min villa och samtidigt få den omregistrerad till sig. När jag kommer hem bor någon annan där, förmodligen någon Muhammed och jag betalar troligen kalaset.

Det var tyst ett tag.

-Och när jag ringer polisen för att få Mohammed utkastad kollar de fastighetsregistret på Lantmäteriet i Gävle och konstaterar att fastigheten står på Muhammed. Jag polisanmäler Muhammed och startar en juridisk process. Det kommer att ta tid och kosta pengar. Men jag kommer att vinna! Inte sant?

-Ja, det gör du, men det blir tufft. Du kanske finner att det är bäst att ta tillbaka anmälan. Du måste tillbringa avsevärt med tid i Sverige under processens gång. Du processar inte mot Muhammed utan mot en hel klan. Muhammed har ett våldskapital bakom sig som du möter dagligen när du måste vistas här. Erfarenheten är att svenskar i lägen som detta ger upp.

Det var tyst i andra ändan och jag fortsatte.

-Har du hört talas om förnedringsrånen mot svenska ungdomar? De slutar ofta med att barnens föräldrar kompenserar sina barn för vad utpressarna fått och underlåter att polisanmäla för att barnen inte ska bli trakasserade i fortsättningen. Sedan får de dagligen skydda sina barn och acceptera de inskränkningar i friheten det innebär.

-Jag skulle aldrig acceptera att bli andra klassens medborgare i mitt eget land, väste grannfrun i rutan och fortsatte:

-Så du menar att förnedringsrånen är organiserade av klanerna? Det tror jag inte och ingen annan heller!

-Du har inte stöd för den uppfattningen i migrationsteorin. Den säger att där invandrarna bor finns också universitetsliknande forskningsenheter bestående av deras intelligentia. De har uppgiften att lära sig allt om värdlandets kultur för att lyckas med den listiga infiltration som ska leda till ett framtida inflytande. En muslim kan se oansenlig ut i enkla kläder vid ett möte men kan vara en överlägset kompetent person när det kommer till kritan och en fullfjädrad manipulatör.

Det var eftertänksamt tyst ett tag innan grannfrun tog till orda:

-Så du menar att ungdomsrånen är en test för att se hur vi i vår kultur reagerar på öppen stöld? Som vi reagerar på ungdomsrånen kommer barnens föräldrar också att reagera när de börjar plocka villorna av dem? Även om det gäller miljonvärden ger de upp i fruktan inför klanernas överlägsna våldskapital?

-Japp! Så är det enligt migrationsteorin. Den vinner som har det största våldskapitalet – det har inte den svenska kulturen. Ditt ex har gått alla värdegrundskurser och är ett feminiserat mähä i ett land som styrs av ett matriarkat. Bara två av våra åtta partiledare är män.

-Möjligtvis är Åkesson en man, men knappast Kristersson!, sa grannfrun skrattande.

-Vill du höra den långa versionen? Jag tror att de har infiltrerat Lantmäteriet och testat.

En storögd grannfru nickade.

-För en tid sedan blev jag uppringd av en skogsägare som hade anlitat en entreprenör för röjning av en nyplantering av skog efter en slutavverkning. Man glesar ut när den planterade skogen passerat en bit över manshöjd. Innan entreprenören började hade denne kollat ägandet och kunde konstatera att skogsägaren inte ägde skiftet utan det gjorde rågrannen. Men på äldre kartor ägde faktiskt rätt skogsägare skiftet. Det hade blivit omregistrerat på Lantmäteriet.

-Förmodligen av misstag, sa grannfrun.

-Kanske och det får vi aldrig reda på. Skogsägaren hade kontaktat Lantmäteriet för att han trodde det skulle kunna rättas till lite snabbt och smidigt. Men det fick han inte gehör för. Därför kontaktade han mig.

-Han hade ringt flera gånger och han menade att ärendet förhalades. Han skulle tröttas ut. Jag lyssnade och det började lukta värdegrundskurs. Han hade pratat med yngre personal. Jag föreslog att han skulle ringa igen och fråga om han kunde få prata med någon som varit med länge. En med mycket lång erfarenhet på Lantmäteriet. Det fick han och nu öppnades ett ärende. I ärendet måste finnas handlingar som bestyrkte ägandet och det räckte inte med markeringar på äldre kartor.

Jag kunde se att grannfrun lyssnade uppmärksamt och fortsatte. 

-När det gäller ägande av skog finns ofta gamla domstolshandlingar av olika anledningar och det fanns det även här och man var tillbaka på 1800-talet. Här hade skogsägaren ärvt och sparat alla handlingar från den tiden och kunde ge handläggaren på Lantmäteriet rättsfallets diarieuppgifter. Det räckte för att bekräfta ägandet och skiftet registrerades om till rätt ägare. Men det var inte färdigt i och med detta.

Igen åkte grannfruns ögonbryn upp och jag fortsatte.

- Rågrannen hade informerats om vad som hänt. Denne hade sedan ett antal år tillbaka haft en tvist med skattemyndigheten om en gåtfull skattehöjning, vilket nu fick sin förklaring. Skattemyndigheten hade vid omregistreringen uppfattat detta som ett ägarbyte men nu anades fulspel och man vägrade att ändra tillbaka. Igen fick den äldre erfarne och kompetente handläggaren på Lantmäteriet gå in och få skattemyndigheten att rätta i sina register.

En sammanbiten grannfru var länge tyst. Det kom en ljudlig gäspning från den stora svarta pudelhannen som hoppade ner ur fåtöljen och försvann. Han ansåg samtalet uttömt.

-Äganderätten är under attack i ett Sverige, som styrs av ett förvirrat matriarkat som feminiserat männen för att det bara ska vara så i vår tid. Få i den svenska urbefolkningen förstår att de utsätts för listig infiltration av islamister med ambitioner att destabilisera landet för att i framtiden ta makten och införa en teokratiskt islamisk klanstyrd diktatur.

Efter en suck till kom slutsatsen:

-Jag säljer villan. Jag vill leva i ett demokratiskt land med hög välfärd tryggad av en stark rättsstat. Jag blir medborgare och förvaltar min förmögenhet bäst i det klanfria och spirande Centraleuropa som består av Polen, Tjeckien, Slovakien, Ungern och Österrike.

Vi ber om ditt stöd och vi har Swish 1234 33 84 06 och Bankgiro 5421-6270. Tack för din gåva! Vi välkomnar dig gärna som medlem.

Hans Jensevik, ordförande i Nix to the Six.


Den ideella föreningen Nix to the Six har en öppen Facebookgrupp och videor på Youtube. Här finns mer information om den partiportal som håller på att byggas, dvs VRM-systemetDet som publiceras på webbplatsen Nix-to-the-Six.se omfattas av grundlagsskydd. Notera att kommentarsfältet inte omfattas av det skyddet. Det innebär att du som kommenterar är helt och fullt ansvarig för det du skriver – allt för ett trevligt, sakligt och allsidigt åsiktsutbyte.

Skriv din kommentar ...
Avbryt
Du är gäst ( Registrera dig? )
eller kommentera som gäst
Läser in kommentar ... Kommentaren uppdateras efter 00:00.
  • Den här kommmentarenb är inte publicerad.
    Outi · 6 månader sedan
    Tack! Att spärra obehörig adressändring som du kan göra på skatteverkets hemsida förhindrar inte att någon kan skriva in sig på din adress, eller hur?